söndag 4 juli 2010

Dålig på att uppdatera?

Att gå i tro verkar funka för här kommer en uppdatering.
Från 2 veckor till 5 dagar, inte illa det inte, vi gör framsteg.
I helgen har varit varit på på middag hos Stella, hon jobbar på skolan, jätte mysigt. Sen bar det av till marknaden för att titta på tyger som hon ska göra blusar till oss i, spännande.
I veckan väntar förlossning, vilken sort undrar ni säkert nu, och nej, det är inte "underbar förlossning som i det blod som göts en gång" utan denna gång handlar det om the real thing. Vi ska även till brukmakerskan för att se när hon gör krukor och vi ska även beställa några.
Annars rullar livet på Nkinga på som vanligt, mycket sol med andra ord.

Fortsätt gå i tro det funkar bevisligen:)
Stora kramar
Elin och Anna

4 kommentarer:

emma sa...

YES!! bra jobbat hörrni! fortsätt så här tills ni kommer hem :)
kul att det blir förlossning! hälsa från mig :P
kramkram!
förresten elin. vi är brända. japp, så äre, vi förbereder nu för tunisien, så vi kan få dig att blekna i jämförelse ;D

Under Afrikas Sol sa...

Jaa, vi känner oss mer eller mindre begåvade som uppdaterade så här fort:P Förlossning ska bli galet härligt, jag lovar att inte utelämna några detaljer:P Jag ska hälsa från Emma, har du tur så hälsar dom tillbaka;)
Klart ni är brända, ni tål inte solen som jag gör.. Haha, jaa, ladda upp för tunisien, men skillnaden mellan er och mig är att jag blir brun och ni kommer komma hem brända. Bränt barn luktar illa, glöm inte det:P Du kan få min solskyddsfaktor 50, jag behöver den inte:P
PUSS

Anonym sa...

Äntligen har ni fått litet fart på ert bloggande! Jag trodde att ni levde utan tid för det har varit så långt mellan era uppdateringar. Kul att se bilder också. Fortsätt att skriva oftare! Allt är av intresse. Ska bli intressant att ta del av ert nästa inlägg. Jag vill ha en tunika i vackert tyg -bara så att ni (Elin) vet.
från bara Elisabeth

Lotta sa...

Oj, ska ni få närvara vid en riktig förlossning? Vad spännande! Jag hoppas att allting går bra. Jag tycker att det är mycket intressant med blogguppdateringar, fortsätt fortsätt!

Kul att du inte ska lämna några detaljer om förlossningen (läste kommentaren ovan, haha). För mig väntas jobb jobb medan de andra åker iväg på lappis, känns tråkigt men sånt är livet. Snart är du hemma och då blir det brakfest!